Du visar för närvarande Ge henne en spaupplevelse för två till jul

Ge henne en spaupplevelse för två till jul

En spaupplevelse för två är en briljant julklapp att ge bort – speciellt till henne. Alla kan behöva komma bort från vardagen och slappna av för en stund. Julklappen kan bestå av allt från en timmes behandling till en helg med övernattning. Upplevelsen görs med fördel tillsammans med någon. Läs vidare för några tips på spaupplevelser att kan ge till henne i julklapp.

Saltspa – en rekommenderat julklapp

En första rekommenderat julklappstips till henne är ett besök på ett saltspa. Saltspa är en avkopplande och en härlig aktivitet där hon befinner sig i ett saltrum. Det är ett rum som är helt täckt med salt på väggar, golv och tak. Det ger en läkande effekt och ger henne en friskare kropp och själ.

Fördelen med salt är att det är ett naturligt ämne. Det stimulerar immunförsvaret och således stärker kroppen att stå emot sjukdomar. Saltspa är en relativt ny företeelse i Sverige. Utomlands, främst i södra Europa, är det sedan ett tid tillbaka redan etablerat.

Att besöka ett saltspa är en perfekt julklapp att göra tillsammans med en väninna. Ni kan tillsammans få behandlingen och äta en god lunch efteråt.

En ansiktsbehandling uppskattar alla

Det andra tips på spaupplevelse för två är en ansiktsbehandling. En ansiktsbehandling är en klassisk, skön och uppskattad julklapp att ge bort. Alla kvinnor vill ha en fräsch, ren och fin hy. Det fixar en ansiktsbehandling!

Hyn i ansiktet påverkas ständigt av yttre faktorer. Solljus, stress, dålig kost och dålig luft – allt detta plus mycket mer påfrestar huden i ansiktet. Genom en ansiktsbehandling neutraliseras dessa skadliga faktorer och hyn både blir och ser friskare ut.

En ansiktsbehandling är perfekt att göra tillsammans. En julklapp du och din väninna kan njuta av ihop. För alla har behov av en ansiktsbehandling med jämna mellanrum.

Hälsospa med sin partner

Ett hälsospa är en perfekt julklapp du kan ge till henne som hon kan njuta av med sin partner. Hon kan åka iväg med sin pojkvän/man en hel dag på en lyxig spaanläggning. Där kan de slappna av med behandlingar, bastu och jacuzzi. Detta kombineras med goda måltider som ingår i paketet. En perfekt spaupplevelse för henne som hon kommer bli överlycklig för att få i julklapp.

Spaupplevelse till Tallinn

Varför inte ge en mix av en spaupplevelse och en kryssning till Tallinn i julklapp? Ett perfekt sätt att komma iväg och på en avslappnande helg samtidigt som hon får se denna vackra stad. Det är en två-nätters resa med avgång från Stockholm där båda nätterna spenderas ombord.

Det ges även tid till rundvandring i Estlands vackra huvudstad. I paketet ingår spa-besök där hon tillsammans med dig eller sin partner kan koppla av för en stund.

En spaupplevelse ska inte göras ensam

En spaupplevelse blir så mycket mysigare om man är flera. Ge henne därför en spaupplevelse för två i julklapp. Låt henne med en väninna eller sin partner. Ett bra tillfälle för henne att ta hand om sin själ och samtidigt få en mysig stund med någon.